Téma: Pásová a kolová rypadla
Autor
Správa
28. december 2009 19:11:14
Ahoj,sledoval jsem "Hezký test JCB 4 VS Neuson" Přidaný na tomto foru 2.12.2009 a jen mě napadá,že je škoda,že třeba nezkusili tu jámu hrabat devadesátkou lopatou,nebo výkopek nakládat rovnou na auto,nevím,nevím kdo by měl pak lopatu první nahoře!
28. december 2009 20:42:07
Ten test(reklamu na otočný bagr) dělal nějaký zoufalec.Např.copak žere trbagr 13l na podkop..Nebo proč bych měl zahrnovat otočí atd.Ano pánové,kočkopes a neb děvečka pro všechno je vynález padesátiletí.Proč ne století?No protože si myslím,že bude na silnici kolaps a nějakou vyhlaškou zakážou pohyb po komunikaci.Opravdu nevím ,co tím autor sledoval,ale moc tomu nedal.
28. december 2009 23:28:27
\pro OK§Ok:
-Komara si pamatuju ten byl prwni a pujceny...pasy byly bahnaky a za chwily byly poohybane jako luky
- Volvo to si taky pamatuju jak prislo uplne nowe toto je 2 ??? ze
-Cat 325 fajny bagr...
-Cat 318 to je hodne stara fotka to jeste byla fesenda ...pridawne swetla,majak,zrcatka,a ten bocni kryt jeste nebyl tak klepnuty ....nowe gumy ......
-DH stare si taky pamatuju ale jak ja jsem prisel tak to se uzz jenom dojizdelo ...a ani to nezprawowali
-DH 28.1 pokud je to ten cap tak toho taky pamatuju ....uzz je dawno polamany a w polsku nejspis prodany
dobre ty ...... 1*
07. január 2010 12:35:44
Bagr budoucnosti.
24. január 2010 13:11:48
Čau kluci
kluci od AQUASYSU chtěl jsem se zeptat dělá tam ještě Ivoš ale jak dál nevím bydlel někde v Meziříčku a měl na starosti stavbu obchvatu Velkého Meziřičí dík